Buchet hortensie roz

325,00 lei

Un buchet delicat, în nuanțe de roz și galben care îi poate face ziua mai frumoasă persoanei dragi din viața ta. Buchetul cu hortensie roz e potrivit pentru zile de naștere și de nume, ocazii speciale și aniversări, vizite sau pur și simplu când vrei să-i spui că te gândești la ea.

(O recenzie client)

Ex: La mulți ani!
Ex: Adrian Popescu

Comanda ta beneficiază de un cartonaș de felicitare gratuit. Dacă vrei poți alege să trimiți o felicitare personalizată.

(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
Order total:

Livrare gratuită în Cluj Napoca şi contracost în zona metropolitană

  • Primești poze cu produsul înainte de livrare
  • Folosim doar cele mai proaspete flori
  • Plată sigură şi rapidă direct pe site
  • Livrăm cu flota proprie de curieri

DESCRIEREA PRODUSULUI

Florile transmit uneori mai bine decât cuvintele ceea ce vrem să-i spunem jumătății noastre, unei prietene sau profesoarei noastre dragi. Alege acest buchet delicat în nuanțe de roz și galben și transmite-i că îi ești alături și o apreciezi. Buchetul îl poți oferi la ceremonii, evenimente și aniversări, dar și la vizite sau, de ce nu, chiar fără ocazie specială. 

Hortensia roz e înconjurată de Eustoma roz,  Solidago, trandafiri roz, trandafir galben, Alstroemeria roz și delicatele floricele de Gypsophilla.

COMPONENTE:

hortensie roz, 1 Eustoma roz, 1 Solidago ,2 trandafiri roz, 1 trandafir galben,1 Astroemeria roz, Gypsophilla, accesorii, verdeața și ambalaj.

CULORI:

roz, galben, alb

ÎNGRIJIRE:

Pentru menținerea prospețimii florilor tăiate se recomandă schimbarea apei în vaza de flori în fiecare zi, spălarea prealabilă și păstrarea curată a vasului precum și tăierea oblică la unghi de 45 de grade a tijelor florale. Păstrarea vazei curate și tăierea tijelor florale oblice va asigura o mai bună hidratare a florilor și o prelungire a vieții lor. De asemenea se recomandă poziționarea vazei cu flori în loc ferit de intensitate luminoasă mare și surse de căldură.

PERISABILITATE:

Produs perisabil – nu se returnează

NOTA:

Culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcție de disponibilitatea pe stoc. În cazul lipsei pe stoc a unor elemente ale buchetului, vom înlocui acele elemente (flori/verdeață/ambalaj) cu variante similare ca preț și calitate.

Informații despre livrare

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă.
Detaliile de livrare(ziua și intervalul orar pentru livrare) pentru comanda dumneavoastră se vor selecta în momentul finalizării comenzii.

Program livrări

Detaliile de livrare se vor selecta în momentul finalizării comenzii. Programul de livrări este prezentat mai jos:

Luni - Vineri9:00am – 20:00pm
Sâmbătă:9:00am – 16:00pm
Duminică:9:00am – 16:00pm

Pentru livrări în aceeași zi:

Pentru a beneficia de livrare în aceeași zi vă rugăm să plasați comanda dumneavoastră după cum urmează:

Luni - Vineri:Comenzile plasate până la ora 17 se pot livra în aceeași zi
Sâmbătă:Comenzile plasate pană la ora 14 se pot livra în aceeași zi
Duminică:Comenzile plasate pană la ora 12 se pot livra în aceeași zi

Pentru detalii despre produsele sau serviciile noastre cel mai rapid este să ne sunați la numărul de telefon 0750 712 874.
Pentru returnarea unui produs va rugăm să verificați politica de returnare.

Înainte de sărbători importante(1-8 Martie, Valentine’s Day, Sfânta Maria) vă recomandăm să plasați comenzi cu cel puțin 3 zile în avans.
Apreciem comenzile plasate din timp! Ne ajută să oferim cele mai bune produse și servicii!

Costuri de livrare

Florăria Dana livrează GRATUIT toate produsele prezentate pe site în Cluj Napoca și contra-cost localităților limitrofe Municipiului Cluj Napoca.
Florăria Dana livrează în sistem propriu sau apelând la terti în condiții excepționale. Pentru a solicita un anumit interval de livrare, vă rugăm să-l selectaţi în câmpul special în momentul finalizării comenzii. Vom face tot posibilul ca livrarea să fie în concordanță cu preferințele dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare despre livrări vă rugam să citiți Termeni și condiții.

1 recenzie pentru Buchet hortensie roz

  1. alin

    Serviciu foarte rapid, comunicare si customer service la un standard inalt. Produsul arata superb recomand acesta florarie!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *