Mix bujori cu trandafiri și Vanda

265,00 lei

Oricare ar fi evenimentul tău, fie că este vorba de o aniversare, o zi de naștere sau zi de nume, buchetul de bujori cu trandafiri galbeni și orhidee Vanda cu siguranță te va scoate din anonimat!

Ex: La mulți ani!
Ex: Adrian Popescu

Comanda ta beneficiază de un cartonaș de felicitare gratuit. Dacă vrei poți alege să trimiți o felicitare personalizată.

Order total:
Securitate garantată 100%

DESCRIEREA PRODUSULUI

Oricare ar fi evenimentul tău, fie că este vorba de o aniversare, o zi de naștere sau zi de nume, buchetul de bujori cu trandafiri galbeni și orhidee Vanda cu siguranță te va scoate din anonimat!

Așa cum în acest buchet bujorul protejează orhideea, oferă-i și tu buchetul în semn de afecțiune și iubire.

Alege un buchet mixat cu bujori, trandafiri galbeni și orhidee Vanda dacă dorești un complex de flori inedit și mai deosebit.

Este un buchet cu care nu o să dai greș atunci când vrei să-i arăți sentimentele persoanei iubite, indiferent că sărbătoriți 2 ani de căsnicie, 10 de când v-ați cunoscut sau e ziua ei de naștere ori de nume.

COMPONENTE:

2 bujori roz, 3 trandafiri galbeni, 1 cupa orhidee Vanda, 1 Eustoma crem, 2 garoafe roz, 1 Solidago galben, 1 fir Alstroemeria, verdeață și ambalaj.

CULORI:

galben, roz, mov

ÎNGRIJIRE:

Pentru menținerea prospețimii florilor tăiate se recomandă schimbarea apei în vaza de flori în fiecare zi, spălarea prealabilă și păstrarea curată a vasului precum și tăierea oblică la unghi de 45 de grade a tijelor florale. Păstrarea vazei curate și tăierea tijelor florale oblice va asigura o mai bună hidratare a florilor și o prelungire a vieții lor. De asemenea se recomandă poziționarea vazei cu flori în loc ferit de intensitate luminoasă mare și surse de căldură.

PERISABILITATE:

Produs perisabil – nu se returnează

NOTA:

Culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc. În cazul lipsei pe stoc a unor elemente ale buchetului, vom înlocui acele elemente (flori/verdeață/ambalaj) cu variante similare ca preț și calitate.

Detalii generale

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă.
Detaliile de livrare(ziua și intervalul orar pentru livrare) pentru comanda dumneavoastră se vor selecta în momentul finalizării comenzii.

Program livrari

Detaliile de livrare se vor selecta în momentul finalizării comenzii. Programul de livrări este prezentat mai jos:

Luni - Vineri9:00am – 20:00pm
Sâmbătă:9:00am – 16:00pm
Duminică:9:00am – 16:00pm

Pentru livrări în aceeași zi:

Pentru a beneficia de livrare în aceeași zi vă rugăm să plasați comanda dumneavoastră după cum urmează:

Luni - VineriComenzile plasate până la ora 17 se pot livra în aceeași zi
Sâmbătă:Comenzile plasate pană la ora 14 se pot livra în aceeași zi
Duminică:Se livrează doar comenzile plasate până Sâmbătă la ora 14

Pentru detalii despre produsele sau serviciile noastre cel mai rapid este să ne sunați la numărul de telefon 0750 712 874.
Pentru returnarea unui produs va rugăm să verificați politica de returnare.

Înainte de sărbători importante(1-8 Martie, Valentine’s Day, Sfânta Maria) vă recomandăm să plasați comenzi cu cel puțin 3 zile în avans.
Apreciem comenzile plasate din timp! Ne ajută să oferim cele mai bune produse și servicii!

Costuri de livrare

Florăria Dana livrează GRATUIT toate produsele prezentate pe site în Cluj Napoca și contra-cost localităților limitrofe Municipiului Cluj Napoca.
Florăria Dana livrează în sistem propriu sau apelând la terti în condiții excepționale. Pentru a solicita un anumit interval de livrare, vă rugăm să-l selectaţi în câmpul special în momentul finalizării comenzii. Vom face tot posibilul ca livrarea să fie în concordanță cu preferințele dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare despre livrări vă rugam să citiți Termeni și condiții.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mix bujori cu trandafiri și Vanda”

Adresa ta de email nu va fi publicată.