Free worldwide shipping on all orders over $50

Cum plătesc

Florăria Dana foloseşte cele mai sigure metode de plată disponibile pentru a se asigura că procesarea plăţii dvs. va fi executată în condiţii de siguranţă şi securitate.

Plată cu cardul, online – în timpul comenzii veţi fi redirecţionat către serverul securizat de plată. Introducerea datelor cardului trebuie făcută cu atenţie pentru a putea finaliza comanda. Procesatorul de plăţi online este pus la dispoziţie de Banca Transilvania.

Va rugăm să citiţi politicile noastre de confidenţialitate pentru mai multe informaţii.

ALTE MODALITATI DE PLATA

Pentru plăți prin transfer bancar direct sau pentru produse ori servicii care nu sunt disponibile pe magazinul nostru online sau în cazul în care din orice motiv plata dumneavoastră este refuzată de procesatorul nostru de plati cu cardul, vă rugăm să ne contactati telefonic sau pe whatsapp la numărul 0750 712 874 sau pe email la adresa [email protected].

FACTURARE

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă. Dacă vreți să solicitați factură fiscală vă rugam să ne contactati telefonic la numărul 0750 712 874 sau pe email la adresa [email protected].

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică