Free worldwide shipping on all orders over $50

3 flori pe care să le oferi în luna iubirii. Ce mesaj transmit ele

3 flori pe care să le oferi în luna iubirii. Ce mesaj transmit ele

Luna februarie e specială din mai multe puncte de vedere. Este ultima lună a iernii, cea mai scurtă lună din an și e luna IUBIRII.

Suntem în luna care încheie un ciclu, perioada din an cea mai încărcată de emoție, sentimente și pasiune.

În România, ai ocazia să te bucuri nu doar o dată de Ziua Iubirii, ci de două ori în aceeași lună: în 14 februarie, de Sfântul Valentin (Valentine’s Day) și în 24 februarie când e Dragobetele, sărbătoarea românească a iubirii.

Fie că le serbezi pe ambele sau alegi doar una dintre sărbătorile iubirii, cel mai simplu, pur și deosebit cadou pe care poți să i-l faci iubitei este să-i oferi flori.

Dar, așa cum îți alegi cu grijă și cu atenție cuvintele atunci când dorești să îi faci o declarație de dragoste persoanei iubite, așa trebuie să alegi și florile, pentru a exprima exact ceea ce îți dorești.

Hai să descoperim limbajele în rândurile de mai jos:

Trandafirii

Trandafirii, în special cei roșii, sunt florile iubirii pasionale.  Când vrei să spui „Te iubesc” pasional, cu siguranță trandafirii roșii te vor ajuta. Simbol al iubirii veșnice, trandafirii sunt perfecți pentru a-i oferi cadou persoanei pe care o iubești. Reprezintă darul ideal de Valentine’s Day și Dragobete.

Nu uita însă nici de trandafirii roz. Ei sunt romantici, eleganți, feminini. Asociați cu iubirea și aprecierea, trandafirii roz pot fi oferiți cu încredere în momentele în care vrei să-i arăți persoanei dragi aprecierea ta.

trandafiri articol

Lalelele

Poate nu știai, dar lalelele sunt simbolul iubirii perfecte. În epoca victoriană, declarațiile de dragoste erau însoțite de lalele roșii. Lalelele mai simbolizează și noile începuturi, așa că, dacă relația ta este la început, un buchet cu lalele este foarte de potrivit.

lalele articol

Crinii

 Simbol al iubii sincere, necondiționate, puritatea sentimentelor, noblețea și devotamentul sunt doar câteva lucruri pe care crinii le exprimă.

Alege crinii albi dacă vrei să-i spui persoanei dragi „este o binecuvântare să fiu cu tine” sau pe cei roșii dacă vrei să faci o declarație mai pasională.

crini articol

P.S. Nu uita de bilețelul personalizat sau de felicitarea cu câteva cuvinte frumoase, atent alese; ele vor completa emoția zilei.

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică