Free worldwide shipping on all orders over $50

flori zi de nastere sfaturi

5 pași ca să transformi ziua ei de naștere în cea mai frumoasă zi

Ziua de naștere un moment cu adevărat special am putea spune. Dar de ce a așa de specială aceasta zi – s-ar întreba cei mai sceptici?

Fiecare nouă zi de naștere sărbătorită reprezintă un an în care ai crescut (nu, nu ai îmbătrânit) și ai învățat lecții importante de viață pentru tine ca om în primul rând. Putem zice că în această zi avem oportunitatea să facem o pauză, să reflectăm și să apreciem tot ceea ce suntem, pe cine avem alături și unde am ajuns.

De la copilărie până la maturitate, zilele de naștere aduc o combinație unică de amintiri, emoții și experiențe care ne ajută să sărbătorim viața.

Tocmai din acest motiv, astăzi vorbim despre cum putem transforma ziua de naștere a femeii dragi în cea mai frumoasă zi din viața ei.

Odată cu trecerea anilor împreună, cu toții ajungem în acel moment al vieții în care nu mai știm ce cadou am putea oferi astfel încât să se simtă cu adevărat iubită, dar există întotdeauna un cadou cu care nu poți da greș. Dacă îi dăruiești în acea zi toată atenția, îți concentrezi energia pentru a o face să se simtă specială și mai ai parte și de câteva ajutoare, în mod sigur va ieși ceva deosebit!

Așa că, uită de acel cadou care depășește bugetul și oricum va ajunge în sertarul de jos al comodei. Mai bine gândește-te la o zi cu adevărat specială!

  1. Micul dejun servit în pat o va face să se simtă ca o prințesă. Va fi cu adevărat impresionantă și bineînțeles se va simți și foarte răsfățată să știe că te-ai trezit mai repede pentru a pregăti asta! Te asigurăm că îi va aduce zâmbetul pe buze!
  1. Ora 10:00, toată lumea muncește, dar tu ai ajutoare (PREZENT!), așa că ajunge la birou buchetul cu florile ei preferate. Ce bine că  noi te-am ajutat atât la alegerea florilor cât și cu livrarea!

Fiecare buchet de flori spune o poveste, dar atenția la detalii face diferența așa că te ajutăm cu alegerea unui buchet perfect pentru ea și de ce nu, putem ascunde în buchet bomboane de ciocolată, un ursuleț sau o șampanie, orice crezi că i-ar face plăcere.

  1. La prânz îi poți trimite un mesaj în care să îi mai spui o dată că te gândești la ea și speri să aibă o zi minunată! Desigur, poți și să o anunți că ai mai pregătit o surpriză pentru această zi. Curiozitatea cu privire la ce i-ai mai pregătit o să-i facă ultimele ore la serviciu mult mai ușoare!
  2. Pentru cină, ai o surpriză: nu o lași să spele vasele, dar nu le speli nici tu – puteți ieși la o cină într-un local nou sau de ce nu, în restaurantul vostru preferat. Dacă preferați să vă petreceți seara acasă, acompaniază cina cu o experiență nouă, gătește o rețetă favorită, aprinde lumânări parfumate și comandă un tort special pentru ea.
  3. Nu uita că astăzi este despre ea, așa că înainte de cină, sau poate după, faceți ceva ce știi că i-ar face plăcere, dar de obicei nu aveți timp. Poate mergeți la o piesă de teatru,  la o expoziție de artă sau mergeți la cinema să vedeți filmul de care îți spune de o lună, dar nu e chiar pe gustul tău. Bucuria de pe fața ei la finalul zilei va compensa compromisul făcut, te asigurăm!

 

Sperăm ca toate cele de mai sus să te ajute să creezi o zi cu totul deosebită. Și nu uita că florile ne ajută să transmitem tot ce nu reușim prin cuvinte. Nu doar de ziua ei poți să o surprinzi cu ele, ci în restul anului!

 

Pentru sărbătoritele lunii august, am pregătit mai jos o selecție de buchete numai bune de oferit în ziua lor specială. Lasă-un un mesaj dacă ai nevoie de și mai multă inspirație.

 

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică