Free worldwide shipping on all orders over $50

Cateva idei wow de cadouri pentru Craciun Secret Santa si Mos Nicolae

Câteva idei wow de cadouri pentru Crăciun, Secret Santa și Moș Nicolae

Decembrie e cea mai festivă dintre toate lunile anului. Sentimentul bucuriei, al generozității și al liniștii sunt la ele acasă în această perioadă minunată. Cu toții suntem mai îngăduitori și căutăm să stârnim zâmbete mai mult decât oricând.

Sărbătorile precum 1 Decembrie, Sf. Nicolae și Crăciunul sunt evenimente pline de entuziasm prin care ne arătăm dragostea pentru cei din jur cu ajutorul cadourilor. După cum se vede, sunt ceva cadouri de căutat, să nu mai punem în calcul și eventuale zile de naștere, Secret Santa și altele. 

Iată câteva idei de cadouri potrivite pentru oricare dintre momentele amintite mai sus, atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Cu gândul și la bărbați, am încropit o cutiuță de cadou perfectă pentru un cuplu. O băutură pentru el, un aranjament floral pentru ea și o lumânare pentru amandoi. Alege cutia potrivită, e disponibilă în mai multe gramaje.

A doua idee pe care ți-o prezentăm aici se potrivește ambelor sexe. O coroniță decorativă agățătoare cu motive de Crăciun înfrumusețează casa și sufletul oricui. Iată doar câteva opțiuni:

O masă festivă e aranjată corespunzător, așa că e de bun augur să avem un detaliu potrivit pentru aceste sărbători. Unele aranjamente au și lumânări care ne ajută la crearea unui cadru mai familiar, intim. Alege din varietatea de mai jos ca opțiunea numărul 3.

Pentru iubitorii de flori în ghiveci ajungem la opțiunea 4 și avem pregătite următoarele variante: Crăciunițe, aranjamente și plante pe care să le păstrezi mulți ani de-acum.

Nu în ultimul rând, să nu uităm și de buchetele de flori care pot avea diverse forme, cutiuțele cu flori și aranjamentele care aduc bucurie mereu, indiferent de sezon.

Dacă te-am inspirat și ai o idee bună de pus în practică, te așteptăm online sau offline să ne treci pragul și să facem oamenii din jurul tău fericiți. Îți amintim că livrăm la domiciliu, gratuit în Cluj-Napoca.

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică