Free worldwide shipping on all orders over $50

Cele mai frumoase 101 aranjamente pentru o aniversare infloritoare

Cele mai frumoase 10+1 aranjamente pentru o aniversare înfloritoare

Fiecare moment deosebit din viața noastră devine o amintire pe care vrem să o păstrăm cât mai vie și însoțită de detalii, adânc în sufletul nostru.

O rezervare pentru doi la un restaurant, o petrecere surpriză sau de ce nu, o masă organizată într-un cadru mai intim chiar acasă cu un decor aparte?

Aniversările, în special, necesită o planificare riguroasă, iar un detaliu important care impresionează și oferă delicatețe momentului este un aranjament floral atent ales în culori simbolice sau cu florile preferate ale partenerei.

Florile sunt simbolul afecțiunii, al dragostei și devotamentului, reușind astfel să ofere rafinament unei întâlniri pline de emoție. Încă din epoca medievală, florile au fost asociate cu iubirea și frumusețea, iar în funcție de tipul și culoarea acestora transmit diverse mesaje sau emoții intense celui căruia i se oferă.

Pentru a face alegerea potrivită în funcție de tematica aniversării îți vom propune 11 dintre cele mai potrivite buchete florale pentru o aniversare specială.

Royal Blue

Royal blue

Un buchet realizat cu finețe din hortensie albastră, îmbrățișată de trandafiri albi și fire de Delphinium, miniroze crem, decorat cu Corrylus și tije de eucalipt impresionează plăcut și aduce un sentiment de apreciere persoanei care îl primește. Culorile alese pentru acest aranjament transmit eleganță, puritate, armonie și rafinament. Oferă cu încredere buchetul Royal Blue persoanei dragi cu ocazia aniversării voastre (sau a ei) ca să-i arăți cât de mult o apreciezi.

Inimioară trandafiri roșii

Inimioara 25 trandafiri

Unul dintre cele mai dorite aranjamente care este preferat în rândul cuplurilor, format din trandafiri roșii care transmit iubirea intensă și pasiunea poate fi surpriza care să aducă fericirea pe chipul partenerei. Iată un aranjament inedit cu 25 de trandafiri roșii pregătiți să transmită vizual mesaje calde de iubire.

Sertar cu flori mix

Gingășie într-un aranjament delicat format din flori în culori pastelate care îți induce o stare de bine și tandrețe. Format din trandafiri roz, miniroze, astilbe, orhidee, yocco verde, garofițe și lavandă uscată, aranjamentul are motive romantice care îl transformă într-unul ideal pentru un eveniment special.

Aranjament de lux cu mix de flori

Un aranjament surprinzător în nuanțe intense și pale de roz, potrivite pentru gusturile fine ale femeilor care preferă această culoare. O combinație de miniroze, lalele, bujori, eustoma, trandafiri într-un aranjament impresionant, dar totodată un veridic simbol al purității și sensibilității. Este o surpriză remarcabilă care va materializa sentimentele de afecțiune pe care le porți partenerei.

Cutie de catifea pastel roz

Cutie de catifea pastel roz

Un aranjament mai puțin voluminos, discret și potrivit unei întâlniri romantice care impresionează prin combinația de trandafiri roz cu astilbe, eustema, astroemeria, garoafe așezate într-un ambalaj roz delicat și compact.

Buchet Hortensia Pastel

Buchet hortensia pastel

Buchetul Hortensia Pastel este emblema eleganței și a rafinamentului reprezentată prin hortensiile albe, orhideele gingașe, trandafirii suavi și minirozele discrete. O asociere de flori și miresme cu impact vizual și olfactiv care va transforma orice moment într-o ceremonie a iubirii.

Cutie catifea mov cu mix de flori

Cutie catifea mov

Un aranjament nonconformist cu un amalgam de culori compus din eustoma, vanda, lalele, trandafiri, miniroze, zambile și astilbe te provoacă să oferi o surpriză aparte persoanei iubite. Nuanțele firave de alb și roz în combinație cu movul intens produc o imagine de efect, surprinzătoare care atrage admirația de la prima vedere.

Pocal cu mix de flori

Parfumul fin al florii mathiolla, îmbinat cu frumusețea eustomei, a lalelelor, minirozelor și a trandafirilor se unesc într-un frumos aranjament floral special pentru a fi dăruit din suflet unei persoane dragi căreia să-i comunice dragostea. Chiar dacă are o dimensiune mai mică, buchetul este impresionant prin tipurile de flori alese care se completează prin frumusețea și delicatețea lor.

Cutie roz cu trandafiri mix

Finețea celor 7 trandafiri transmite candoare, iubire, frumusețe, apreciere, devotament, admirație și prietenie. Un aranjament simplu, dar cu un mesaj profund, ideal de comunicat cu ocazia unei aniversări speciale.

Buchet White Luxury

Un buchet fermecător creat din hortensii și trandafiri roz care simbolizează eleganța și celebrează complicitatea într-o relație de lungă durată. Este, astfel, surpriza perfectă pentru persoana iubită cu ocazia aniversării voastre.

Cutie albă cu flori roz

Cutie alba cu flori roz

Respectul și recunoștința pentru timpul minunat petrecut împreună pot fi frumos exprimate prin alegerea unui buchet format din culori reprezentative cum ar fi roz sau alb. Un aranjament simplu, dar de efect care te însoțește cu romantism în momentul special de sărbătorire al aniversării relației.

Chiar dacă alegerea aranjamentului ideal pentru a celebra o aniversare poate fi o provocare, buchetele prezentate mai sus sunt printre cele mai potrivite unui astfel de eveniment. Alege buchetul ideal și contactează-ne și vom pregăti din timp supriza florală care să dea farmec aniversării!

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică