Free worldwide shipping on all orders over $50

Cum alegi vaza potrivita

Cum alegi vaza potrivită

De cele mai multe ori oferim o atenție sporită buchetului de flori pe care îl achiziționăm. Sau alegem să-l culegem chiar noi. Un iubitor de flori știe însă că e necesar să fim interesați și de recipientul în care le punem, și anume vaza. Pentru a potența frumusețea buchetului e important să știm ce fel de vază să alegem. 

Sunt mai multe criterii după care să ne ghidăm, așa că detaliem acest subiect în cele ce urmează.

În primul rând e important să știm în ce loc din casa noastră va fi amplasată vaza în care așezăm florile. Dacă preferăm să fie așezate direct pe podea, atunci indicat este să achiziționăm o vază de minim 30 de cm și foarte stabilă. 

Dacă punem un buchet voluminos, atunci avem grijă ca vaza noastră să aibă o gură largă. În cazul în care ne bucură doar una sau două fire dintr-o floare cu tija înaltă, e bine să optăm pentru o vază cu gura îngustă pentru a oferi ținută firelor din ea.

În cazul în care florile vor fi puse pe masă sau pe un raft, îți recomandăm să optezi pentru o vază de dimensiuni medii sau chiar mici. Indicat este ca recipientul să nu obstrucționeze alte obiecte și să fie vizibilă. Dacă o întâlnim pe masa din sufragerie unde se și mănâncă, este de preferat să fie la o dimensiune care permite contactul vizual între meseni.

Legat de aspectul, forma, culoarea și materialul din care este făcută, acestea ar fi bine să fie în armonie cu încăperea unde va fi așezată. Vazele decorative vin în multe forme și culori ce acoperă un spectru larg de stiluri și preferințe. 

Florile au farmecul lor și se potrivesc de minune indiferent de designul camerei și de aspectul vazei. Preferabil e să avem o vază care ne servește ca obiect de decor și în absența florilor. Sperăm că aceste informații ți-au fost de folos. Un salut călduros și spor la identificarea designului perfect pentru vaza ta! Detaliile tehnice le-am acoperit noi.

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică