Coș de cumpărături

Free worldwide shipping on all orders over $50

Cum ne ajută florile să fim mai buni generoși

Cum ne ajută florile să fim mai buni, generoși, relaxați

Florile, la fel ca animalele, pot fi foarte bune ascultătoare și îți pot oferi contextul să găsești răspunsuri la cele mai complicate întrebări care stau ascunse într-un colțișor al sufletului. Și florilor le place să fie dezmierdate, să li se ofere afecțiune, le place să vorbești cu ele. Și ele, la rândul lor, îți vor oferi un strop de lumină, o pată de culoare, o adiere de căldură și liniște sufletească.

Știi, atunci când erai mic poate jucai și tu acel joc „Mă place/Nu mă place” prin care rupeai, rând pe rând, petalele margaretei ca să afli dacă persoana pe care o placi, te place la randul ei. Ei bine, și acum, ca și atunci, florile îți „răspund” la orice întrebare, dar trebuie mereu să alegi întrebarea potrivită. Și-ți recomandăm să lași petalele la locul lor. : )

Plantează o floare și oferă un cadou

Atunci când ești fericit, când ești supărat sau când ești obosit, alege să plantezi o floare. Poate că nu e primul gând care îți trece prin cap, dar plantarea îți va distrage atenția de la haosul din jurul tău, pământul ei poate absorbi toată starea negativă, toate problemele și grijile cu care te confrunți înlocuindu-le cu pace, bucurie, speranță. Sau măcar cu puțină relaxare și detașare.

Îți propunem un mic, dar de efect cadou pentru o persoană dragă din viața ta. Oferă-i azi o floare în ghiveci care poate avea o semnificație mare atât pentru tine, cât și pentru persoana respectivă.

O relație, fie ea de prietenie sau de iubire, se aseamănă mult unei flori în ghiveci. Va trebui mereu udată, îngrijită, curățată, protejată ca să aibă viață cât mai lungă.

Bobocul de floare trebuie să prindă rădăcini puternice în solul potrivit, exact ca o relație. Pentru a avea o tulpină cât mai stabilă, o putem ajuta punându-i lângă tulpină o tijă.

Va trebui să-i oferi atât hrană, cât și lumină, în cantitatea potrivită ca să înflorească și să ne dăruiască un spectacol de culoare, parfum, liniște și pace.

În plus, florile ne oferă ocazii potrivite în care să ne exersăm generozitatea. Oferă fără să aștepți un context anume. Oferă flori mamei sau jumătății tale chiar azi, mai ales dacă azi nu sărbătoriți nimic. Dacă sunteți departe unul de altul, trimite prin curier.

Vă sărbătoriți viața, relația, sănătatea. Iar dacă ai copii, îi poți familiariza încă de la 1 an și un pic, cu florile, cu îngrijirea lor. Vom fi fascinați, garantăm!

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică