Free worldwide shipping on all orders over $50

Decorațiuni de toamnă pentru casă

Decorațiuni de toamnă pentru casă

Este toamnă deja. O gospodină cu cămara plină și îmbrăcată colorat, așa este ea, toamna. Ne poate fermeca ușor cu parfumurile ei, iar paleta intensă și diverse de culori ne amețește.

Să luăm și noi exemplul ei și să ne împodobim casa așa cum se cuvine. Sunt o multitudine de variante, de aceea vă propunem mai jos câteva idei din flori naturale care vor înveseli și lumina atât casa, cât și sufletul.

Aranjamentele în cutii, vase ceramice sau alte materiale pentru interior

Foarte la îndemână în ultima perioadă au devenit cutiile cu flori. Ne oferă ocazia să ne bucurăm mai mult de frumusețea și parfumul florilor din ele. De aceea vă propunem variantele de mai jos:

Pentru ceva diferit, avem pregătite pentru tine aranjamente în vase mai deosebite, precum cele de mai jos.

Flori criogenate, cochet aranjate pentru un strop de culoare care durează

Aceste cadouri persistă mult timp, chiar ani de zile. Cât de frumos e să te poarte cei dragi în gând de fiecare dată când privesc așa o frumusețe!

Aranjamente sub formă de coroniță

Dacă vrei să fii outside the box, e alegerea perfectă. La noi în țară (încă) nu sunt printre cele mai populare aranjamente, dar au un efect extraordinar și pot fi amplasate în diferite părți ale locuinței. 

Agățate chiar la ușa de la intrare, ca să stârnești un zâmbet musafirilor încă de dinainte să te vadă. Pe masa plină de bucate alături de niște lumânări sau chiar agățate pe perete.

Dacă îți plac obiectele artistice atipice, îți propunem aranjamente din flori uscate:

Sperăm că v-am încântat cu ideile noastre pentru o casă veselă și primitoare. Așteptăm să vedem care din cele de mai sus sunt preferatele voastre. Lasă-ne un mesaj dacă vrei să pregătim un aranjament pentru tine sau pentru cei dragi. 

Toamnă minunată să avem!

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică