Free worldwide shipping on all orders over $50

Gradina din interiorul apartamentului

Grădina din interiorul apartamentului

Primăvara e un anotimp al renașterii și al regenerării. Nu doar natura se poate bucura de această reînnoire, ci și apartamentul tău.

Vrei să afli cum să dai un suflu proaspăt căminului tău fără un mare deranj? În plus, în felul acesta aduci și multiple beneficii sănătății. Stai cu ochii pe noi și descoperă în rândurile de mai jos.

Am pregătit pentru tine flori și plante în ghiveci care să aducă inspirație și noutate în casa ta. În funcție de spațiul de care dispui, optează pentru flori mai voluminoase sau mai discrete care, cu o îngrijire minimă, vor fi companionii tăi pentru o vreme îndelungată.

Dacă ai un living generos, un element surpriză poate fi ficusul în vas ceramic ale cărui frunze au o culoare ce vor atrage multe priviri. De asemenea, poți opta pentru un ficus în ghiveci ceramic sau o anthurium roz.

Plantele care arată foarte bine pe un birou sau pe o măsuță de cafea și care au un farmec aparte sunt reprezentate de aranjament cu plante în scoarță de copac, pocalul cu Tillandsia și Spathyphillum în vază Venus.

O bucurie pe măsuța de pe balcon poate fi chiar și suculenta în bolul de sticlă.

Efectele terapeutice de relaxare, reducere a anxietății și împrospătare a aerului sunt deja foarte cunoscute și dovedite în relație cu îngrijirea plantelor.

Așadar, dă un refresh spațiului pe care îl numești acasă cu un buget redus și cu multiple beneficii.

Produse regăsite în acest articol:

Te așteptăm pe www.florariadana.ro oricând vrei să găsești opțiuni de plante în ghiveci, buchete, aranjamente sau flori pentru diverse ocazii. Care aranjament te încântă cel mai tare?

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică