Free worldwide shipping on all orders over $50

Natura in birou sau biroul in natura. Cum ne ajuta plantele sa muncim mai eficient si sa fim mai impliniti

Natura în birou sau biroul în natură. Cum ne ajută plantele să muncim mai eficient și să fim mai împliniți

Mulți dintre noi încă putem profita de telemuncă/work from home. Acest lucru înseamnă că definim singuri cum vrem să arate spațiul nostru de lucru în fiecare zi. Știrile zvonesc tot mai mult faptul că angajatorii caută diverse posibilități pentru ca angajații să se poată întoarce la birou.

Dacă ești printre cei care merg deja fizic la birou sau urmează să faci acest lucru, află mai jos ce poți face ca să îmbunătățești calitatea timpului petrecut în job.

Plantele sau florile în spațiile destinate muncii aduc multiple beneficii tuturor părților implicate.

Angajații au o stare de spirit mai bună și se simt mai aproape de natură. Găsesc biroul ca pe un spațiu prietenos atunci când în jurul lor găsesc și elemente din natură, pe lângă toate materialele artificiale și anoste.

Acest aspect crește satisfacția angajatului la locul de muncă. În plus, au fost conduse cercetări științifice care dovedesc îmbunătățirea productivității angajaților cu 15% atunci când plantele sunt folosite în mediul profesional.

Pe lângă productivitate, prezența florilor și plantelor dau senzația apropierii omului de natură și reduce în acest fel stresul. În plus, ne ajută să luăm mai ușor deciziile pe termen lung, iar florile ne sporesc atenția. Calitatea aerului e mai bună și prin prezența lor, plantele atenuează efectele noxelor generate de aparatura electromagnetică.

Din punct de vedere social, angajații pot forma grupe care să aibă grijă de plante și atunci creștem colaborarea între colegi și calitatea relațiilor. Este foarte cunoscut faptul că îngrijirea plantelor are numeroase efecte benefice pentru fiecare individ inclusiv, reducerea anxietății. Plantele în sine pot deveni un subiect de discuție în sine și apropie oamenii prin simpla lor prezență.

Mai jos îți prezentăm câteva variante potrivite pentru aceste spații corporate. Poți să-ți convingi colegii, șeful de departament sau chiar să începi tu să duci una sau două plante la birou.

Avem opțiuni la îndemână pentru fiecare, iată câteva dintre ele:.

Un aranjament micuț cu plantă de Sempervivum și piatră de marmură albă, foarte rezistent și perfect pentru propriul birou. Este ușor de îngrijit și nu e nevoie să te îngrijorezi că aparatura de birou poate suferi un eveniment nefericit.

suculenta in vas ceramic

 

Pentru puțină culoare, ici-colo pot fi așezate Anthurium roșu sau Curcuma în ghivece suficient de mari pentru a fi lăsate chiar și pe podea.

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică