Free worldwide shipping on all orders over $50

Trandafirii si alti minunati mesageri ai iubirii

Trandafirii și alți minunați mesageri ai iubirii

Februarie e luna iubirii, a îndrăgostiților. Pentru fiecare fel de a iubi în parte natura și istoria s-au asigurat să existe o floare care să indice acest sentiment. 

E mai ușor uneori să ne exprimăm prin simboluri. Mai știm și că o imagine (un buchet) face cât o mie de cuvinte. Haide să vedem ce fel de iubiri destăinuie florile de mai jos și să oferim cu bucurie aceste minunății celor dragi – da, chiar și bărbaților. : )

E dovedit științific faptul că florile pot schimba starea de spirit instant. În bine.

Știai că garoafele albe și roz erau folosite în trecut la buchetele de mireasă? Ai îndrăzni așa ceva în vremurile noastre? Din prima poate nu, dar dacă știi că garoafa roz reprezintă iubirea pură, sentimentele profunde, romantice, fidelitatea, afecțiunea și tandrețea? Pentru început, fă-ți puțin curaj și adaugă această floare accesibilă și frumoasă în buchete combinate și cu alte flori.

Culoarea galben te duce cu gândul la iubire? Ar face bine pentru că un alt simbol al dorinței de a fi iubit și a iubi, afecțiunii și simpatiei este chiar narcisa galbenă care emană o mireasmă seducătoare.

În epoca victoriană, declarațiile de dragoste erau însoțite de lalele roșii. Din acest motiv aceste flori simbolizează iubirea perfectă, nemuritoare și fără limite. Dacă îți plac lalelele și ești la început de drum într-o relație, un buchet multicolor din această floarea se potrivește mănușă, iar coloritul va cuceri ochii persoanei iubite.

Pe filele istoriei descoperim și bujorul alb și roz, plată îndrăgită încă din Antichitate pentru parfumul și frumusețea ei. Bujorul roz vorbește despre o dragoste abia începută cu multă speranță și încredere, pe când cel alb transmite admirație și dăruire totală.

Trandafirii sunt recunoscuți pentru atributul ce îl poartă: floarea iubirii. Dacă ești îndrăgostit la prima vedere, asigură-te că îi vei da iubitei un buchet cu trandafiri mov. Cei roz semnifică aprecierea; așa că îi poți oferi indiferent de motiv persoanei dragi. Cei roșii țin în culoarea lor intensă și tare flacăra aprinsă a unei iubiri veșnice și intense. Pentru a sublinia eternitatea sentimentului nostru, avem la dispoziție și trandafirii criogenați.

Într-o notă solemnă încheiem cum floarea-soarelui ce vestește bucuria căsniciei, trăinicia familiei, iubirea așezată, profundă, fidelă până la moarte.

Suntem siguri că din această descriere vei alege florile potrivite pentru un buchet special, unic și personalizat pe care să îl dăruiești cuiva drag. Dacă ai nevoie de ajutor, contactează-ne și te consiliem cu drag. 

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică