Ce buchete și aranjamente de flori alegem pentru Paște

Ce buchete și aranjamente de flori alegem pentru Paște

Mulți dintre noi am început deja pregătirile pentru sărbători. Pregătim meniul, întocmim liste de cumpărături, facem curățenia de primăvară, ne gândim ce rude sau prieteni am vrea să vizităm (fizic sau online).

Sărbătoarea Învierii o celebrăm mereu primăvara, când și natura revine la viață, înmugurește și înverzește totul în jurul nostru.

Suntem și noi mai plini de speranță pentru că razele soarelui sunt mai generoase, ziua mai lungă, iar starea noastră de spirit e și ea mai bună. La fel sperăm să prindă viață și casele voastre. Să înverzească și să emane bucurie și energie pozitivă.

Și cum putem transmite mai bine bucuria vieții dacă nu cu ajutorul florilor?

Tocmai de aceea venim cu idei și propuneri de buchete, coșuri și aranjamente pe care le poți aduce în casa ta primăvara aceasta sau, de ce nu, chiar de sărbătorile pascale care se apropie.

3 flori de primăvară care-ți fac casa mai frumoasă de Paște

Laleaua simbolizează renașterea. Tocmai de aceea, e prima noastră recomandare pentru buchetul sau aranjamentul de Paște, dar și dacă vrei să trimiți cuiva flori, la distanță, în această perioadă.

Delicate și colorate, lalelele aduc în casă bucurie și prospețime. Poți opta, spre exemplu, pentru un buchet sauvage, un buchet spectaculos cu 31 de lalele sau un coș cu lalele, frezii și lavandă.

Un foarte frumos - buchet 31 lalele albe - cu vanzare online in cluj napoca

Frezia e una dintre cele mai frumoase și delicate flori. Degajă un parfum plăcut, fin și transmite din plin gingășie. Frezia este folosită în industria cosmetică și în aromaterapie.

Bine de știut: intensitatea parfumului de frezie depinde în special de culoare, astfel că o frezie roșie sau roz emite cel mai puternic parfum.

Dacă vrei să aduci în casa ta flori parfumate și delicate, îți recomandăm aici câteva buchete și aranjamente cu frezii. Poți opta pentru un buchet de frezii multicolore, un coș cu frezii multicolore sau o minunată cutie cu lalele, frezii și lavandă.

Un foarte frumos - cutie catifea lalele frezii lavanda - cu vanzare online in cluj napoca

Zambila este foarte apreciată pentru parfumul ei inconfundabil, pentru culorile vii și pentru florile ei bogate.

În plus, inflorescența este de lungă durată, iar acest lucru îți garantează că te vei bucura de frumusețea și de parfumul ei o perioadă lungă de timp.

Îți recomandăm cu drag buchetul primăvara fresh care conține, pe lângă zambilă, și lalele, frezii, Helleborus, Astroemeria, miniroză, genista. O altă opțiune minunată e aranjamentul cu plante în cuib.

Un foarte frumos - aranjament de primavara cu zambile - cu vanzare online in cluj napoca

Orice buchet sau aranjament ai alege de sărbători, credem că florile îți vor aduce un strop de bucurie și relaxare.

Dacă preferi alte flori sau vrei un aranjament personalizat, lasă-ne un mesaj privat pe Facebook sau WhatsApp și te ajutăm cu drag.

Spor la pregătiri!

Categorii

Sesiunea a Expirat. Va rugam reluati cumparaturile.

Caută Produs