Coș cu trandafiri roz

470,00 lei

Alege un coș mixat cu trandafiri roz dacă dorești un spectacol vizual floristic. Coșul cu trandafiri roz mixat este un coș cu flori rezistente care se pretează oricărei ocazii speciale din viața ta. Este o surpriză plăcută pe care poți să i-o faci oricărei persoane dragi de 1, 8 martie dar și la o zi de naștere sau de nume.

(O recenzie client)

Ex: La mulți ani!
Ex: Adrian Popescu

Comanda ta beneficiază de un cartonaș de felicitare gratuit. Dacă vrei poți alege să trimiți o felicitare personalizată.

(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
(+15,00 lei)
Order total:

Livrare gratuită în Cluj Napoca şi contracost în zona metropolitană

  • Primești poze cu produsul înainte de livrare
  • Folosim doar cele mai proaspete flori
  • Plată sigură şi rapidă direct pe site
  • Livrăm cu flota proprie de curieri

DESCRIEREA PRODUSULUI

Alege un coș mixat cu trandafiri roz dacă dorești un spectacol vizual floristic. Coșul cu trandafiri roz mixat este un coș cu flori rezistente care se pretează oricărei ocazii speciale din viața ta. Este o surpriză plăcută pe care poți să i-o faci oricărei persoane dragi de 1, 8 martie dar și la o zi de naștere sau de nume.

Coșul cu trandafiri roz e un adevărat spectacol vizual pentru că are în compoziție 9 tipuri de flori: crin Imperial, trandafiri roz și ciclam, frezii albe, gerbera, Dianthus, Alstroemeria și garofițe. 

Aranjamentul cuprinde în plus verdeață, accesorii și burete floral.

Culoarea roz, pe placul multor doamne, e o surpriză plăcută pe care poți să i-o faci oricărei persoane dragi de 1, 8 martie și nu numai.

Coșul cu trandafiri e stabil și rezistent. Poți să-l preiei, transporți și oferi cu ușurință fără să ai surprize nedorite. 

Buretele floral de bună calitate hidratează bine florile și dă rezistență întregului aranjament.

COMPONENTE:

1 crin Imperial, 3 trandafiri roz, 3 mini gerbera roz, 3 frezia albe, 3 gerbera roz, 3 Dianthus verzi, 2 Alstroemeria, 2 trandafiri ciclam, 3 garofițe ciclam, coș pentru flori, accesorii, verdeață și burete floral.

CULORI:

roz, verde, alb

ÎNGRIJIRE:

Așează florile departe de sursele de căldură sau de lumină. Toarnă puțină apă o dată pe săptămână în interiorul aranjamentului pentru asigurarea hidratării florilor.

PERISABILITATE:

Produs perisabil – nu se returnează

NOTĂ:

Culoarea sau nuanţa florilor poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc. În cazul lipsei pe stoc a unor elemente ale aranjamentului floral, vom înlocui acele elemente (flori/verdeață/ambalaj) cu variante similare ca preț și calitate.

Informații despre livrare

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă.
Detaliile de livrare(ziua și intervalul orar pentru livrare) pentru comanda dumneavoastră se vor selecta în momentul finalizării comenzii.

Program livrări

Detaliile de livrare se vor selecta în momentul finalizării comenzii. Programul de livrări este prezentat mai jos:

Luni - Vineri9:00am – 20:00pm
Sâmbătă:9:00am – 16:00pm
Duminică:9:00am – 16:00pm

Pentru livrări în aceeași zi:

Pentru a beneficia de livrare în aceeași zi vă rugăm să plasați comanda dumneavoastră după cum urmează:

Luni - Vineri:Comenzile plasate până la ora 17 se pot livra în aceeași zi
Sâmbătă:Comenzile plasate pană la ora 14 se pot livra în aceeași zi
Duminică:Comenzile plasate pană la ora 12 se pot livra în aceeași zi

Pentru detalii despre produsele sau serviciile noastre cel mai rapid este să ne sunați la numărul de telefon 0750 712 874.
Pentru returnarea unui produs va rugăm să verificați politica de returnare.

Înainte de sărbători importante(1-8 Martie, Valentine’s Day, Sfânta Maria) vă recomandăm să plasați comenzi cu cel puțin 3 zile în avans.
Apreciem comenzile plasate din timp! Ne ajută să oferim cele mai bune produse și servicii!

Costuri de livrare

Florăria Dana livrează GRATUIT toate produsele prezentate pe site în Cluj Napoca și contra-cost localităților limitrofe Municipiului Cluj Napoca.
Florăria Dana livrează în sistem propriu sau apelând la terti în condiții excepționale. Pentru a solicita un anumit interval de livrare, vă rugăm să-l selectaţi în câmpul special în momentul finalizării comenzii. Vom face tot posibilul ca livrarea să fie în concordanță cu preferințele dumneavoastră.

Pentru detalii suplimentare despre livrări vă rugam să citiți Termeni și condiții.

1 recenzie pentru Coș cu trandafiri roz

  1. Diana Erdo

    Sunt foarte multumita! Am primit gherbere galbene in loc de roz, dar a fost la fel de frumos cosul si florile au ajuns in stare impecabila.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *