Free worldwide shipping on all orders over $50

Florile de interior cel mai important element de decor din casa ta

Florile de interior, cel mai important element de decor din casa ta

Acasă este cel mai frumos și comod loc unde te poți afla! De aceea este esențial să acordăm o importanță majoră spațiului în care ne petrecem cel mai mult timp, mai ales obiectelor pe care le alegem să facă parte din acest tablou.

Elementele de design sunt cireașa de pe tort când vine vorba de design interior, iar o piesă cheie din casa ta este cel puțin o plantă de interior.

Marele De ce?

Florile, în general, și plantele de interior au multiple efecte benefice asupra sănătății noastre fizice și mentale. Acest fapt este dovedit științific prin nenumărate studii. Unii terapeuți folosesc terapia cu plante în cazul bolnavilor pentru a îmbunătăți atenția, semnele depresiei, pentru recuperarea după episoade traumatice.

Gândește-te care e prima ta reacție când vezi un buchet de flori. O explozie de culoare! Noi asociem florile cu bucurie, apartenență, armonie și frumos.Cine ar vrea să evite asemenea sentimente? Acordă puțină atenție și vei observa că în majoritatea spațiilor închise se află o plantă. Ele simbolizează apropierea elementară de natură și ne oferă liniște. Ia tot acest buchet de sentimente delicioase în casa ta! 

Cum 

Dacă nu ești un cunoscător al florilor sau nu ești sigur ce plante sunt potrivite pentru tine, rândurile de mai jos vor oferi puțină claritate. 

Iată câteva idei:

Dacă iubești culoarea, poți alege un aranjament cu suculente, în diverse forme: tip tablou, terariu, sau chiar pe forma unui ceas de lemn! Tot din aceiași categorie te invităm să consideri și opțiunea de aranjamente cu orhidee sau diferite combinații de flori încadrate în mesteacăn, cupă de coniac, trunchi de copac și diverse forme de cutii de lemn.

Din gama plantelor și florilor de apartament în ghiveci, îți sugerăm următoarele opțiuni:

Ficusul – se află în lista celor mai populare plante de apartament, cu multe variante. Cea mai importantă calitate a acestuia este aceea de purificare a aerului încăperii datorită frunzelor sale mari care absorb substanțe toxice precum benzenul, tricloretilena și formaldehida.

Ficus Ginseng spiral 1 1

Vriesea – culoarea intensă a florii este un mood buster cert, de aceea este binevenită în casa noastră

Vriesea vas ceramic 1

Spathiphyllum – este o altă plată care acționează ca și filtru pentru particulele de praf și mucegai din aer.

Punguta de lemn cu Spathyphillum 1

Anthurium – sursa de “fericire masculină”, indicată pentru creșterea libidoului și fertilității bărbaților.

Anthurium in ghiveci unicat 1

Aloe Vera – o plantă foarte cunoscută pentru beneficiile sale multiple în medicină. Prezența acesteia în camera unui bolnav ajută simțitor la ameliorarea acestuia. Sucul ei poate fi folosit pentru aromaterapie, iar gelul ajută la hidratare și diferite afecțiuni ale pielii precum iritații, arsuri.

Aloe Vera in vas ceramic 1

Azaleea – pe lângă florile frumos colorate care ne oferă o stare de bine, absoarbe eficient amoniacul, produs degajat în aer din detergenți sau alte produse de curățare.

Cos cu orhidee Asplenium si Azalee

Toate aceste plante le găsești pe site-ul nostru, la un click distanță! Intră să vezi cum arată aceste plante și contactează-ne dacă ai nevoie de mai multe detalii!


Produse prezentate în acest articol și disponibile pentru comandă online:

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică