Free worldwide shipping on all orders over $50

Ghiocelul si alti vestitori ai primaverii

Ghiocelul și alți vestitori ai primăverii

Primăvara este un anotimp al bucuriei, al renașterii, regenerării și al noilor începuturi. Natura prinde viață și noi din ea. Culorile apar timid și auzim tot mai mult ciripit de păsărele. Un proces atât de natural și firesc, că uneori abia îl observăm.

În splendoarea acestui sezon regăsim flori care vorbesc despre dragoste, prietenie, recunoștință. Haide să vedem dacă tu le recunoști pe toate.

Ghioceii sunt primii vestitori ai primăverii și înfloresc chiar din luna februarie. Simbolizează prietenia și puritatea. Știai că au fost folosiți în trecut pentru tratarea migrenelor și a reumatismului? 

Ai spirit de aventură și vrei să te bucuri de minunile primăverii? Fă o vizită în Poiana Narciselor în județul Brașov să admiri frumoasele flori. Conform legendei grecești, această floare a fost creată de Hades pentru a o aduce cât mai aproape pe Persefona de intrarea în infern. Știai că în Franța și Egipt narcisa este folosită în ritualurile funerare și simbolizează ghinionul și moartea?

Zambila este o floare cu o legendă în spate. Este considerată floarea lui Hyacinthus născută din sângelui acestuia. Cantități mari sunt folosite în industria parfumurilor. Îți propunem buchetul de mai jos ce va impresiona orice ochi.

Vrei în casa ta simbolul abundenței, paradisului și iubirii? Ia un buchet de lalele atunci! Ele sunt în același timp și simbolul Olandei.

Freziile sunt și ele flori specifice primăverii. Le găsim în culori precum alb, galben, crem, portocaliu, roz, roşu, mov și chiar violet. Doar cele albe și galbene păstrează mirosul lor îmbietor. În funcție de culoarea aleasă, ele simbolizează inocența, puritatea, prietenia, iubirea echilibrată, fericirea, entuziasmul și misterul.

Te așteptăm în florărie sau pe www.florariadana.ro pentru a crea un buchet splendid de primăvară. 

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică