Free worldwide shipping on all orders over $50

Aranjamente vibrante cu flori de mai

Aranjamente vibrante cu flori de mai

Frumusețea primăverii își expune adevărata paletă vibrantă de culori și miresmele minunate în luna mai. Încep să apară tot mai multe tipuri de flori care colorează natura pretutindeni. Și starea noastră devine mai plină de energie pozitivă datorită acestora. De la florile delicate care își deschid petalele și oferă frumusețe cromatică, la aroma proaspătă a ierbii și la copacii care își îmbracă cu măreție frunzele verzi, vara își face simțită prezența încă din luna mai.

De data aceasta vă prezentăm buchete care conțin flori de mai, buchete perfecte pe care să le oferiți persoanelor dragi din viața voastră prin care să celebrați tranziția anotimpurilor.

Buchete formate din bujori

Bujorii au apărut pentru prima dată în China și au fost folosiți de-a lungul timpului pentru tratarea diverselor afecțiuni, printre care durerile de cap sau astmul. În China și Japonia sunt denumiți regii florilor și sunt prima alegere florală la evenimentele importante.

Bujorii sunt simbolul pur al inocenței, timidității, iubirii și norocului. Îi oferim ca emblemă a prieteniei și a iubirii sincere, proaspete ca o zi de primăvară.

De-a lungul timpului, bujorii au devenit o alegere celebră în cele mai importante zile ale cuplurilor: nunțile. Sunt elemente de bază ale buchetelor de mireasă sau ale aranjamentelor florale folosite în designul sălilor de nunți.

Mai jos găsiți câteva buchete pe care le realizăm la florăria noastră care conțin bujori:

buchet 7 bujori 1

Buchet bujori si trandafir 1

Buchet 9 bujori si Gypsophilla 1

Alstroemeria

Alstroemeria se mai numește crinul peruvian și provine din regiunile muntoase din America de Sud. Pe lângă frumusețea sa, Alstroemeria este apreciată pentru durata sa lungă de viață în aranjamentele florale și este una dintre cele mai populare tipuri de flori.

Un buchet care conține florile Alstroemeria semnifică onoare, noroc, măreție și grație. Așa că, dacă te gândești să oferi un aranjament floral cuiva care a obținut o realizare importantă, buchetul care conține fire de Alstroemeria este cea mai potrivită alegere.

Buchet Hortensia si Alstroemeria 1

Buchet Alstroemeria si frezii 1

Trandafirii

Trandafirul a apărut în Asia Centrală și s-a răspândit ușor în întreaga lume datorită frumuseții sale unice. Se spune că trandafirii ar fi unele dintre cele mai vechi flori apărute vreodată.

Trandafirul a devenit un simbol universal al iubirii. Este și cea mai cumpărată floare de Ziua Îndrăgostiților. Acesta poartă, totodată și semnificația devotamentului într-o relație.

Mai jos vă prezentăm câteva buchete foarte apreciate de clienții florăriei noastre:

con cu trandafiri albi 4

20240409 110845

Lalele

Lalelele sunt unele dintre cele mai îndrăgite flori din lume, Olanda fiind țara care celebrează frumusețea acestora prin plantarea lor pe câmpuri întregi și celebrând minunăția și varietatea lor de culori.

Laleaua simbolizează noi începuturi și iubirea pură. Este vedeta buchetelor de primăvară datorită frumuseții sale delicate și parfumului discret. De cele mai multe ori, alegerile clienților noștri se îndreaptă spre buchete exclusiv din lalele. Iată câteva buchete pe care deseori le pregătim în atelierul nostru floral:

lalele rosii in con 1

buchet lalele multicolore con 1

Crinii

Crinul se numără printre cele mai vechi plante cultivate, era folosit în Asia și Grecia în scop medicinal, dar și ca floare decorativă fiind considerat simbolul purității.

Crinul este o floare care exprimă eleganță și rafinament. Simbolismul principal este de puritate și fertilitate, dar în funcție de culoarea pe care o alegeți, semnificația acestora variază și adaugă mesaje subtile persoanei căreia i le dăruiți.

Crinii roz simbolizează fertilitate, afecțiune și admirație, cei albi puritate și inocență. Crinii galbeni celebrează prietenia și optimismul, cei roșii pasiunea și iubirea intensă, în timp ce crinii portocalii semnifică vitalitatea și entuziasmul, iar crinul mov aduce o notă de mister aranjamentului floral.

Buchet crin Imperial si miniroza rosie 03

Buchet piramidal crin mixat 1

Dacă dincolo de a oferi un simplu buchet vă doriți să oferiți un mesaj din suflet celor dragi alături de flori splendide, la Florăria Dana vă așteptăm cu o selecție vastă de flori și compoziții florale pe care le realizăm cu atenție și pasiune.

Spuneți-ne ce doriți să exprime buchetul, iar noi vă oferim cele mai potrivite recomandări. Dacă timpul nu este de partea voastră, plasați o comandă online și în cel mai scurt timp ne ocupăm de ea, livrarea fiind gratuită în orașul Cluj-Napoca.

Vă așteptăm cu drag!

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică