Free worldwide shipping on all orders over $50

Ce flori oferim la festivitatile de final de an

Ce flori oferim la festivitățile de final de an?

Luna iunie este luna copiilor mici și mari, de la început până la final. Începem cu Ziua Copilului de 1 iunie și continuăm cu zilele de final ale anului școlar care marchează începutul vacanței mari, cea mult așteptată.

Fie că ai copii la grădiniță, școală, ai chiar tu o festivitate sau vei asista la festivitatea cuiva drag, ți-am ales cele mai frumoase buchete pe care poți să le oferi educatorilor, învățătorilor, profesorilor sau prietenilor în semn de recunoștință și apreciere.

Florile oferă mai mult decât frumusețe vizuală, sunt într-un limbaj universal mesaje de mulțumire, admirație și afecțiune. Dăruirea florilor este o tradiție atemporală de a mulțumi pentru învățăturile primite, răbdarea și dedicarea îndrumătorilor. De asemenea, este o plăcere să oferi flori din suflet și să alegi aranjamentele în funcție de simbolismul florilor.

Buchet pentru educatoare

cutie cu frezii si lavanda 1

Un aranjament deosebit compus din frezii și lavandă cu un puternic impact cromatic datorită combinației de culori: mov, galben, roz și a inserțiilor de plante decorative verzi. Acest buchet este o surpriză mai specială pentru o educatoare la finalul grădiniței. Va impresiona prin frumusețea, eleganța și prospețimea sa.

Buchet bujori si trandafir 1

Buchetul format din bujori și trandafiri emană prospețime, iar nuanțele de roz pal cu cel intens al trandafirului fac o combinație fermecătoare. Este un buchet perfect pentru a-l oferi unei educatoare care prin blândețea și răbdarea sa a contribuit la evoluția frumoasă a copilului tău.

Buchet pentru învățătoare

Cufar ceramic mare cu flori 1

Când vrei să oferi un buchet învățătoarei, caracteristici precum delicatețea și varietatea cromatică stăpânesc decizia asupra aranjamentului floral. Totodată, detalii precum inserțiile de plante decorative verzi devin esențiale datorită semnificației de prospețime și creștere, fiind un simbol viu al aportului pe care învățătoarea l-a avut la educația copilului tău.

Cufărul ceramic mare cu flori cuprinde nuanțe variate de roz și flori rafinate care emană o eleganță subtilă. Acest aranjament este un cadou perfect în semn de recunoștință pentru o învățătoare.

Buchet pentru profesoare

Cutie mov mare tropical 1

Cutia mov tropical este un aranjament deosebit compus din flori care aduc un strop de prospețime și rafinament în orice moment. Cu fire de orhidee, care este un simbol al grației, este o compoziție florală perfectă pentru profesoara sau profesorul care a contribuit la educația și încrederea elevilor săi cu răbdare, eleganță și blândețe.

Buchete pentru prieteni la absolvire

buchet baby pink 1

Când o persoană dragă încheie școala generală, liceul sau facultatea, cu siguranță vrei să-i transmiți emoțiile de mândrie și prietenie prin cel mai delicat și captivant buchet. Buchetul Baby Pink nu dezamăgește prin cromatica pastelată și combinațiile de trandafiri cu miniroze care reflectă bucuria și realizările acelei persoane.

Buchet pe structura cu bujori lalele trandafiri si Astrantia 5

Un alt buchet care denotă o relație sinceră de prietenie este buchetul pe structură cu bujori, lalele, trandafiri și astrantia. O alegere cu un model floral simplu, dar de efect, care exprimă afecțiunea și bucuria că puteți fi acolo, în acele momente de neuitat alături de persoana dragă. Este o alegere de buchet pe care o recomandăm unei persoane care preferă aranjamentele minimaliste, dar în același timp rafinate.

Festivitățile de final de an sunt emoționante, de multe ori implică lacrimi și marchează sfârșitul unui capitol din viața cuiva, dar și a unui nou început. Oamenii care te-au însoțit sau care l-au însoțit pe copilul tău și i-au ghidat pașii vor rămâne mereu în amintiri și-n suflet. Prin intermediul florilor veți reuși să transmiteți puțin din aprecierea și recunoștința pe care le-o purtați, așa că noi, Florăria Dana, de-abia așteptăm să fim parte din acest proces și să îți pregătim cel mai frumos buchet!

Te așteptăm cu flori proaspete și minunate.

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică