Free worldwide shipping on all orders over $50

Compozitii florale si decoratiuni care aduc spiritul Craciunului in casa ta

Compoziții florale și decorațiuni care aduc spiritul Crăciunului în casa ta

Perioada sărbătorilor se apropie cu pași repezi, iar magia Crăciunului își face simțită prezența din ce în ce mai mult. Orașul este împodobit cu luminițe sclipitoare, magazinele sunt încărcate cu decorațiuni festive, iar la radio au început să răsune colindele.

Toate aceste elemente formează o atmosferă vizuală fermecătoare care transformă Crăciunul într-una din cele mai iubite sărbători creștine.

De asemenea, tot în preajma sărbătorilor veți putea observa decorațiuni și aranjamente florale cu totul remarcabile la târgurile de Crăciun, în restaurante, magazine, la muzee, aranjamente care înfrumusețează estetic și care sunt deseori formate din crenguțe de brad, vâsc, trandafiri sau gypsophila.

În perioada Crăciunului o mare parte dintre persoane preferă să ofere flori sau diverse decorațiuni florale drept cadouri.

Cum aducem spiritul Crăciunului în casa noastră și a celor dragi prin intermediul aranjamentelor

Am ales câteva compoziții florale pe care le-am creat special pentru acest sezon, dar mai ales pentru perioada Crăciunului.

Lădița cu trandafiri și bumbac

Ladita cu trandafiri si bumbac 1

Cei 3 trandafiri roșii decorați cu crenguțe de brad și capsule de bumbac aduc împreună într-un aranjament simplu culorile simbolice ale Crăciunului: roșu, verde și alb. Un aranjament care este o reprezentare emblematică a Crăciunului, dar și un cadou care va fi apreciat și folosit ca decor cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Aranjament de iarnă pe farfurie

Aranjament de iarna pe farfurie 1

De data aceasta vă recomandăm un obiect de decor potrivit pentru masa festivă sau ideal de aranjat pe mobilierul din sufragerie pentru a induce farmecul festiv al sărbătorilor în fiecare colțișor al casei.

Am introdus din nou în această compoziție culorile festive: roșu, alb și verde prin inserții de gypsophila, conuri de brad vopsite în alb, crenguțe de brad și accesorii roșii, precum și lumânarea roșie care se află în centrul aranjamentului. Dacă doriți să oferiți un obiect de decor potrivit cu tema Crăciunului, acesta s-ar putea să fie pe placul persoanei dragi.

Cutie de iarnă albă

Cutie de iarna alba 1

O combinație de flori în nuanțe de alb care ilustrează puritatea, eleganța și albul specific zăpezii. Toate acestea prin folosirea trandafirilor, a gypsophilei, eustomei, freziilor, lalelelor și a inserțiilor de capsule de bumbac. Florile sunt înconjurate de crenguțe verzi de brad, care sunt aproape nelipsite din aranjamentele noastre de iarnă deoarece sunt rezistente, emană un miros specific iernii și dau o frumusețe aparte întregului aranjament.

Coș Red Passion

Cos red passion 1

Pentru cadourile mai speciale pe care doriți să le acordați persoanei iubite, vă recomandăm buchetul Red Passion. Compus din trandafiri, garofițe, miniroze, frezii, toate în nuanțe aprinse de roșu, aranjamentul este un simbol de iubire intensă, afecțiune și devotament. Persoana iubită va fi încântată să primească un astfel de cadou.

Aranjament iernatic în pocal ceramic

Aranjament iernatic in pocal ceramic 1 1

Culori vibrante de roz, galben, mov și verde, în combinație cu trandafiri albi și crenguțe de brad creează o compoziție florală radiantă care aduce accente de armonie în casa oricui. Oferiți cadou acest aranjament iubitorilor de culori sau celor cărora vreți să le adăugați puțină culoare în locuință.

Lădiță cu omuleț de zăpadă

Ladita cu omulet de zapada 1

Cupe de orhidee Vanda, trandafiri, eustoma, frezii, capsule de bumbac într-o lădiță de lemn decorată cu un om de zăpadă simpatic. Aranjamentul este format dintr-un mix de culori de mov/roz și alb cu clasicele crenguțe de brad verzi. O combinație animată de flori care aduc împreună un strop de culoare și energie pozitivă celor care primesc acest buchet. Prin această compoziție florală reușiți să transmiteți vibrația fermecătoare a sărbătorilor celor apropiați.

Pocal ceramic mare de iarnă

Pocal ceramic mare de iarna 1

Un aranjament emblematic pentru perioada sărbătorilor, Pocalul ceramic de iarnă este realizat din crenguțe generoase de brad, conuri naturale, accesorii uscate, lumânări portocalii, globuri și o figurină în formă de fetiță care aduce note de voioșie și optimism întregului aranjament. Dacă sunteți în căutarea unui obiect de decor reprezentativ pentru anotimpul rece al iernii, dar care transmite totodată căldură și confort acesta este alegerea potrivită.

Un element decorativ surprinzător pentru a-l oferi cadou chiar de Crăciun.

Toate decorațiunile, aranjamentele și buchetele noastre sunt realizate cu atenție și dedicare, iar compozițiile florale pe care le pregătim în preajma sărbătorilor sunt speciale prin detaliile pe care le adăugăm, culorile vibrante și entuziasmul cu care le aranjăm pentru fiecare client în parte care ne calcă pragul.

Dacă v-au plăcut recomandările noastre, nu ezitați să faceți o comandă din timp, iar noi o să vă pregătim cele mai atractive aranjamente sau decorațiuni florale.

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică