Free worldwide shipping on all orders over $50

Invita arome de primavara in casa ta prin intermediul florilor

Invită arome de primăvară în casa ta prin intermediul florilor

Primăvara aduce miresme nemaipomenite care ne trezesc toate simțurile și transformă natura într-un spectacol viu. În special luna aprilie marchează o perioadă de înflorire și renaștere a naturii și se reinventează peisajele în culori vibrante și vii. Am vrea să purtăm acest anotimp cu noi pretutindeni unde ne aflăm.

Designurile florale pot transforma orice spațiu într-o sărbătoare de culoare și armonie. Aerul se umple de miresmele proaspete ale florilor și ne oferă o stare de spirit pozitivă, plină de speranță.

Primăvara devine astfel o sursă de inspirație și un element decorativ esențial în fiecare casă. Cum aducem prospețimea și vitalitatea acestui anotimp în spațiul în care ne petrecem timpul și în care locuim?

Am selectat câteva buchete și aranjamente care să aducă primăvara în fiecare colțișor al casei tale sau, de ce nu, la birou.

Cutie catifea cu mix de flori

Cutie catifea mov cu mix de flori 1

Imaginează-ți cum ar fi ca după ce îți prepari cafeaua să te relaxezi în liniște lângă un astfel de buchet. Vitalitatea culorilor și multitudinea de tipuri de flori care compun acest aranjament transmit poftă de viață și o energie debordantă care este molipsitoare. Dacă dorești să animi camera de zi, poți opta pentru această variantă care îmbină eustoma, vanda, lalele, trandafiri, alstroemeria, miniroze, zambile și alte plante decorative menite să adauge o notă de eleganță aranjamentului.

Cufăr ceramic cu flori

Cufar ceramic mare cu flori 1

Te gândești să oferi cadou un obiect de decor care să o binedispună pe persoana dragă ție și să fie precum o părticică de primăvară? Cufărul ceramic cu flori s-ar putea potrivi cu intenția ta. Acesta este ideal pentru a fi expus într-un loc vizibil, va deveni instant cel mai atractiv aranjament care va stârni admirația tuturor celor care îl observă.

Cutie de flori tropicale

Cutie mov mare tropical 1

Fie că vrei să luminezi o părticică de cameră sau să completezi decorul sufrageriei cu un element viu de decor, aranjamentul tropical oferă un aer primăvăratic oricărei încăperi. Orhideea mov este o alegere excelentă care aduce un sentiment de lux și frumusețe, dar și vitalitatea atât de caracteristică anotimpului primăvara.

Buchet cu 101 de lalele

101 lalele multicolore 1 Copy

Poate cu o floare nu se face primăvară, dar cu 101 de lalele – cu siguranță da. Laleaua este simbolul noilor începuturi, bucuriei și optimismului. Dacă vrei să surprinzi pe cineva sau doar să oferi un buchet vibrant, acest buchet adaugă un strop de culoare și prospețime locuinței.

Lalelele sunt simbolul începutului de primăvară, iar oamenii sunt încântați să fie înconjurați de ele!

Buchet Ranunculus și trandafir

Buchet Ranunculus si trandafir 1

Rozul pal este asociat cu eleganța și rafinamentul, iar trandafirul pal sugerează o frumusețe delicată și o sensibilitate subtilă, caracteristici care însoțesc anotimpul renașterii naturii. Un astfel de buchet este ideal ca să evidențiezi un eveniment special la care participi sau ca să bucuri pe cineva drag.

Buchet primăvară fresh

buchet primavara fresh 1

Fie că vrei să aduci primăvara în casa ta sau în locuința unei persoane îndrăgite, acest buchet versatil este alegerea ideală. Poate cel mai reprezentativ pentru acest anotimp, fiecare floare are o mireasmă îmbietoare, iar combinația de flori sărbătorește bogăția naturii și mirosul dulce al primăverii.

Fiecare petală transmite un mesaj de energie proaspătă și îți schimbă (în bine) starea de spirit atunci când o privești. Dacă te gândești să oferi acest buchet persoanei iubite, aceasta va fi mai mult decât încântată de designul floral vesel.

Coșuleț ceramic flori mix

Cosulet ceramic flori mix 1 

Demn de a-l admira, coșulețul ceramic cu mix de flori cuprinde culori intense, are un aspect vintage, dar totodată cuprinde o notă de modernitate și prospețime. Acesta captează esența primăverii cu ajutorul trandafirilor, eustomei și minirozei. Inserțiile de plante decorative verzi adaugă vitalitate și completează perfect coșulețul ceramic special.

Dacă și tu vrei să inviți aromele de primăvară în casa ta, nu ezita să ne faci o vizită la atelierul floral din cartierul Mărăști unde îți formăm buchetele pe care le dorești. Când nu ai timp să ajungi la noi, află că poți plasa o comandă online (cu transport gratuit în Cluj-Napoca).

Te așteptăm!

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică