Free worldwide shipping on all orders over $50

10 buchete pentru a ti surprinde iubita in luna iubirii

10 buchete pentru a-ți surprinde iubita în luna iubirii

“Iubirea este poezia sentimentelor”, spunea Honoré de Balzac.

Ziua Îndrăgostiților și Dragobetele se apropie, iar asta înseamnă că a sosit ocazia perfectă să-ți surprinzi persoana iubită cu un buchet special de flori. Obiceiul de a dărui flori în această perioadă a devenit o tradiție îndrăgită. Cui nu-i place să ofere, dar mai ales să primească un buchet atent ales într-o zi rece de iarnă?

Încearcă să nu te limitezi doar la persoana iubită, poți încerca să celebrezi și iubirea pe care o porți mamei sau bunicii, spre exemplu. Luna februarie este luna care onorează iubirea, dar noi o numim și luna florilor pe care le oferim cu drag din suflet.

Am creat o selecție de buchete care abia așteaptă să fie oferite persoanelor dragi. Le-am realizat special pentru a exprima iubirea într-un mod vizual cât mai frumos posibil.

  1. Buchetul simbol al iubirii

19 trandafiri cu panglica saten 1

Nu puteam să nu vă prezentăm în prim plan clasicul buchet roșu pentru care optează majoritatea îndrăgostiților. Acesta e compus doar din trandafiri roșii, ca un simbol pentru dragostea romantică și pasiunea caracteristică cuplurilor.

Buchetul acesta este o alegere cu care nu vei da greș atunci când nu ești hotărât care buchet este mai potrivit.

  1. Romantism la buchet

Buchet Mixat Mov si Roz 1

Alegerea cromatică a acestui buchet este o declarație pură a romantismului. Miniroze, trandafiri mov, lalele și plante decorative într-o uniune de culori delicate care conturează o atmosferă de rafinament și finețe. O surpriză florală ideală care o va impresiona pe jumătatea ta.  

  1. Buchet de trandafiri albi

buchet trandafiri albi 1

Trandafirii albi au fost și vor rămâne mereu un simbol pentru inocență și puritate.

Buchetele formate din acești trandafiri sunt expresia eleganței și emblema iubirii pure.

  1. Cutie rotundă cu trandafiri roșii

Cutie rotunda cu trandafiri rosii 1

Revenim la frumusețea trandafirilor roșii, de data aceasta într-un aranjament mai durabil. Buchetul în cutia rotundă reflectă eleganță, grația și sentimentele intense de dragoste. Florile pot fi udate și păstrate o perioadă mai lungă de timp, astfel este o alegere perfectă dacă ești în căutarea unui buchet durabil.

  1. Lalele îmbrățișate de ursuleț

Pachet lalele si ursulet bej 1

Ce poate fi mai adorabil decât un buchet de lalele roșii care vin oferite de un ursuleț simpatic și pufos? Ideea acestei combinații ne-a venit în special când eram cu gândul la frumusețea începutului unei relații, entuziasmul, tandrețea, cât și sentimentele care nu pot fi exprimate (mereu) în cuvinte. Așa că îl recomandăm pentru cuplurile la început de drum, dar și celor mai trainice dintre acestea, bineînțeles.

  1. Trandafiri & orhidee

Buchet 4 trandafiri si 3 orhidee 1

O combinație extraordinară de trandafiri și orhidee într-un aranjament floral elegant. Frumusețea clasică a trandafirilor roșii completează farmecul exotic al orhideelor albe într-un buchet splendid, ideal pentru a-l oferi persoanei iubite cu ocazia Zilei Îndrăgostiților.

  1. Buchetul Pure love

Buchet pure love 1

Hortensia albă cu trandafiri roșii presărați conturează o armonie vizuală încântătoare. Hortensia exprimă delicatețea, iar trandafirii de culoare roșie simbolizează pasiunea într-un aranjament care îmbină aceste sentimente și culori într-un mod plăcut.

  1. Buchetul de trandafiri albi și roșii

trandafiri albi si rosii 1

Trandafirii sunt preferații lunii februarie, așa că în continuare îți recomandăm un buchet care îmbină roșul intens cu albul imaculat. O combinație între simbolismul de pasiune pe care-l poartă trandafirii roșii cu puritatea specifică trandafirilor albi. O asociere care transmite iubirea adevărată și echilibrată.

  1. Buchet delicat de Matthiola și Celosia

Buchet Mathiolla si Celosia 1

Celosia roșie și Matthiola roz completează perfect buchetul prin frumusețea lor vibrantă printre trandafirii roz și florile decorative subtile. Acestea sunt elementele spectacol ale aranjamentului, adăugând o notă de prospețime și vitalitate buchetului. Dacă dorești să oferi o supriză florală mai deosebită poți opta pentru acest buchet.

  1. Cutie roz cu mix de flori

Cutie de catifea pastel roz 1

Cutia roz cu mix de flori cuprinde un amalgam de nuanțe pastelate care se îmbină armonios într-o compoziție florală delicată. Trandafirii roz, eustoma, astroemeria transmit un mesaj discret de apreciere și iubire. O alegere ideală pentru iubita ta, dar și pentru persoanele dragi din familia ta.

Te așteptăm la Florăria Dana să îți modelăm sentimentele într-un buchet care transmite vizual prin petale de flori iubirea pe care o porți partenerei tale. Nu uita că buchetul pe care îl alegi poate fi însoțit de un mesaj scris din suflet.

Ne poți vizita la sediul nostru din Mărăști sau poți plasa o comandă online la care beneficiezi de transport gratuit în Cluj-Napoca.

Folosim doar cele mai proaspete flori
Livrare flori cu flota proprie de curieri
Plată sigură şi rapidă direct pe site
Livrare flori în Cluj de Luni până Duminică